LIFESTYLE

Will you be my Valentine?. Alla hjärtans dag

Idag var jag på Mall of Scandinavia när min pojkvän från the US ringde och frågade mig om jag vill bli hans Valentine?. Will you be my Valentine?. Romantisk!

Fint samtidigt blir jag lite ledsen att vi kan inte ses på grund av restriktioner mellan the US och Schengen-EU länderna. Precis den dagen blir man påmind om hur livet bör vara istället så på ett sätt det hela med Alla hjärtans dag  känns som en konstruktion. Det är verkligen viktigt att leva i flow bättre.

Vi ska vänta tills man kan resa igen. Därför kanske jag ser lite melankolisk ut, eller?

lopez coaching

nu blir det lite bildregn. Hoppas att det är ok

lopez coach

lopez coach

lopez coach

Jag tog bilderna samma stunden jag skulle göra en Youtube video

lopez coach

Som ni säkert redan vet, Alla hjärtans dag är en vanlig benämning i Sverige på Valentindagen, den 14 februari. Den kan i sin moderna form i Sverige härledas från amerikansk sed, men har sitt ursprung i traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin.

Viva el amor!

miss lopez på lopez caoching
lopezcoaching

Dagen innan San Valentin träffade jag några kompisar på Sture badet i Stureplan

lopez coaching

Lite blommor till er från Sturegallerian

alla hjärtans dag

Glad Alla Hjärtans dag till er alla!

Miss Lopez på Stureplan

Innan jag lämnar bloggen denna gången vill jag lägga till en bild på folk som går på is Bromma. Rolig till mina följare från Spanien och familjen där.

miss lopez i broomma

Ciao!

Hasta la vista!