Inlägg

Mattor gör det hemtrevligt

Sponsrat inlägg i samarbete med Trendcarpet.se

Det är kul med inredning

Jag tycker om att ha det hemtrevligt hemma och nu har jag hittat en jättebra sida med fina mattor.

Att inreda sitt hem är en konst, det kan var svårt att få till det bra. Jag tycker om att ha det mysigt hemma och inredningen är då viktig.

Att inreda sitt hem har blivit väldigt populärt de senaste åren. Förr var det inte lika viktigt, då hade man samma möbler tills de gick sönder och då köpte man nytt. Nu byter man stil, ändrar tavlor, köper och säljer på blocket.

Man behöver inte ha mycket pengar för att inreda hemma. Gå på loppis, handla i second handaffärer eller titta på köp och sälj via facebook. Det någon annan har tröttnat på kanske är precis det du vill ha!

Jag tycker att det är viktigt med snygga mattor. Det gör så stor skillnad hemma och med rätt mattor kan du ändra hela rummet.

Tänk på att mäta hur stor matta du ska ha, det kan vara väldigt svårt med ögonmått. Lika mycket som en matta kan göra hela rummet fint kan en matta i fel storlek göra att allt ser oproportionerligt ut. Så mät och var noggrann så blir det bäst.

Det finns så otroligt många olika mattor. Du kan ha en lite enklare matta i köket, där vill man ha en matta som är lätt att göra ren. Speciellt om man har barn hemma, det blir lätt kladdigt på golvet eller mattan då.

I vardagsrummet framför tvn vill man gärna ha en riktigt mysig matta. På kvällen när man ska titta på en film kan man tända några ljus på bordet, ta fram nått gott att äta och ha sina fötter nere på den mysiga mattan. Så härligt!

På landet tycker jag om att ha trasmattor, det ger en mysig lantlig känsla.

Det finns mängder med mattor, så gå in och titta på vilken matta som passar just dig!