ENTREPRENEUR, HOLISTIC COACH

KBT neuro träning och hållbar framgång med Lopez coaching

Nå hållbar framgång som gynnar allt & alla! Feelgood coaching din framgångs coach @lopezcoaching. UPPTÄCKT ditt liv fyllt med mening, lycka och högre nivåer av framgång, utan att ens behöva jaga det -utan stress. Vill du det?

el secreto de la abundancia

Vägen Mot Ett Bättre Och Rikare Liv Börjar Inifrån. Vi bär alla omkring på negativa tankar och känslor, vilket kan leda till att vi skapar negativa beteendemönster som inte gynnar varken oss själva eller vår omgivning. De flesta människor på jorden är dock omedvetna om sina tankar och känslor och har inte kontroll över hur de agerar och reagerar i olika situationer. Genom att utveckla oss själva och bli mer medvetna om hur våra tankar och känslor påverkar oss på gott och ont, kan vi kontrollera och hantera dem till vår fördel och skapa oss ett bättre liv med framgångar inom såväl kärlek som karriär.

Börja Din Resa Med Oss

framgångs coach miss lopez

Om du känner att du har tappat kontrollen över ditt liv och att det är omvärlden som styr dig istället för tvärtom, då är det dags att ta tillbaka kontrollen och bli en starkare och bättre version av dig själv.
Stress är den främsta orsaken till att människor känner sig maktlösa, rädda och förtvivlade, vilket leder till att de bara har förmågan att reagera istället för att ta tag i sin situation och agera.  Därför erbjuder vi på @lopezcoaching , möjligheten att hantera din stress på ett konstruktivt sätt så att du ska kunna bli ditt säkra, stabila och rätta jag igen. 

Tänk! .Du har fått lära dig att framgång ligger i din prestation och dina resultat. Att framgång innebär vilket jobb du har, hur du ser ut och vilken livsstil du har. Du kommer bara kunna vara lycklig när du nått dina mål och därför måste du konstant sträva framåt. Så du spenderar livet med övertygelsen att “när du uppnått A” eller “när du fått B”, då kan du äntligen slappna av och vara lycklig.

Men det stämmer inte!.

Det kommer du inte genom att lämna makten till det som finns utanför dig själv. Du får bara ångest och stress istället! När du sen kämpar säger de att du måste arbeta hårdare, mer, bättre. Om du inte lyckas så vill du inte det tillräckligt mycket. Gör det bara. Men oavsett om du uppnår ditt mål för tillfället kommer du bottna i din tumhet igen.

Den riktiga fokus till hållbar framgång ligger i att skifta ditt mindset, att förändra hur du ser på saker och därmed börjar leva i flow. Från den platsen finns det inget som kan stoppa dig.

Mental träning är mer än att hitta det “rätta verktyget”. Att skapa den förändring du är ute efter kan kännas både frustrerande och hopplöst många gånger.  Som tur är så är du bara några klick från att få en av de verktygen jag själv använt och fortsätter använda med mina klienter för att skapa förändring. 

Klick här för mer information 

Det fantastiska med detta denna metoden är att du ändrar själva strukturen i din hjärna och till slut automatiserar det mindset som du redan idag börjar lägga grunden för. Anmäl ditt intresse och starta redan nu  början av din framtid som kommer stärka ditt sinne, göra dig både mer positiv och ge dig bättre förutsättningar för att klara de utmaningar som du möter i livet.

Så börja ditt nya liv nu med: Tydligare mål & drömmar, Värderingar för större välmående och mer balans, Bli mer motiverad & nå dina mål , Öka din mentala styrka, Stärk självkänslan, Bli mer positiv, Snällare med dig själv

Allt du behöver göra är att skriva upp dig på mitt nyhetsbrev så du är bara en klick bort till din framtida framgångs resa, Nu! Vi erbjuder vi online tjänster som:

Bli svensk certifierad Beteendevetare terapeut kurs online. På svenska

Framgång DBT Onlinekurs . På Spanska

Livscoachning online

Konsultation online

Varmt välkommen att höra av dig. Tillsammans blir vi starka.

Om metoden. Hållbar framgång med: Kognitiv neuroträning, DBT Coaching

Framgång ligger att skifta din mindset. Bli medveten!. Metoden som hjälper dig ändra strukturen i hjärnan. Allt handlar om Mental träning- Den riktiga Framgången sker när vi ändrar vår mindset. Vi tränar och spenderar otroligt otroligt mycket tid, energi och pengar på att försöka bli bättre på många olika sätt– Men hur tränar du kroppens viktigaste muskel, hjärnan? 

Sammanfattningsvis lär du dig fördelarna med personlig utvecklingsteknik från en holistisk DBT-uppfattning, som hjälper dig att bättre ansluta dig till kärnan i lycka, frihet och fred.