LIFESTYLE

2 0 2 1 lika med 5 = nytt år, flytt och nytt liv med städhjälp

Flytt & Städning med bebackwork
Flytt & Städning med bebackwork

Idag var det dags till flyttstädning eftersom flyttar jag. På slutet valde jag en firma genom mina kontakter och är väldigt nöjd.  Här är Mariah från BEBACKWORK

Vet inte om hennes sida fungerar nu men tack och lov jag rekommenderade henne KONVERTA ett företag som hjälper med sidor, landningssidor, SEO och mycket mer. Är ni intresserade kontakta mig gärna!

Vi firade med pizza och konstig nog fick vi en pizza gratis. Allt ordnar sig på något sätt. Vad tycker ni?

I den här video pratar jag om betydelse av nummer 5 eftersom 2021 är lika med 5 från ett intuitivt perspektiv, det kallas också numerology. Fascinerande!. Visste ni att i november 2019 gjorde jag en video om betydelse av 2020 och redan då kom på att det skulle bli en karantän under 2020. Wow! Jag riser i hela kroppen.

Oavsett, vi alla har en medfödd intuitiv kapacitet inom oss som säger oss mycket. Rolig att utveckla den.

Och här är videon om 2021, lika med 5. Någonting är säkert, vi alla förstår naturlagar, att det finns vissa lagar oavsett vi vill ändra den eller nej. Därför är det så viktigt att respektera dem, respektera Universum och vår planet.

Hoppas att ni tycker om video. Den är på spanska men ni hittar säkert undertexter.

Tacksam att ni följer Naturlagar och min Youtube kanal. @misslopez, Gracias!