LIFESTYLE

Swedish singer Tobelito med “Don´t get mad” på Spotify

Idag vill jag introducera er till en svensk singer, Tobelito som är bosatt i Costa del Sol i Spanien. Han brinner för musik och idag lanserar han en ny singel på Spotify.

Torbjörn Eidhagen
Torbjörn Eidhagen- Tobelito

Jag brukar inte skriva om min familj direkt men en gång i tiden han och jag gifte vi oss i Seglora kyrkan i Skansen, Stockholm  och han är pappa till min älskade dotter Madeleine. Mycket har hänt sedan dess. Visst, han är min ex- !

Jag tycker att det är roligt att han jobbar med sin passion. Han har ett drömliv i Costa del Sol nu där han jobbade som bostadsmäklare till svenskar mm. Inget fel att jobba på banken eller fastigheter som han gjorde, men idag föredrar han att jobba med sin riktiga passion, musik förstås.

Här kommer den nya singel, Don´t get mad!. Som ni ser med lite latin inspiration. Rolig tycker jag!

Här är den nya låten på Youtube.

Här låten på Spotify. Kom ihåg, Don´t get mad!

 

Mer information kan ni titta på sidan www.tobelito.com

Om det är någonting jag har lärt mig är att det är värd att inte kompromissa med det man brinner för. Jag är så glad att jag har följd min egen väg och nu idag jobbar bara med det som jag brinner för.

Hurra bloggen!

Jag älskar Youtube och jag skulle ha viljat startat min @misslopez Youtubekanal mycket tidigare. Men som ni vet, bättre sent än aldrig!

Vi ses!