Inlägg

Att tänka hållbart

Sponsrat inlägg i samarbete med Movesgood.se

Jag tycker att det är viktigt att värna om miljön.

Att tänka på miljön är viktigt för mig. Nu har jag hittat ett företag som fokuserar på hållbarhet och moder jord, vilket jag tycker är ett jättebra. Movesgood är ett företag som har både kläder och accessoarer.

Jag gillar klassiska kläder och på movegood har de klassiska toppar och T-shirts om jag verkligen tycker om. De passar till vardags när du ska umgås med dina vänner och likaså som myskläder hemma.

Jag älskar topparna som är i bambumaterial, de är verkligen en favorit både hos mig och mina vänner.  De är sköna mot huden, ingenting som irriterar eller skaver. De är också antibakteriella, vilket inte många andra kläder är.

Det finns många modeller att välja på så det är lätt att hitta den modell som passar just dig. För mig är slim fit topp en vinnare, den har en rund hals och trekvartsärm vilket jag gillar. Den finns i tre färger, svart, vit och sandfärgad. Jag vill ha en av varje!

Movesgood jobbar för att vara vårt förstahandsval för hållbara kläder. Deras kläder har riktigt bra kvalité och lång livscykel. Det är otroligt bra för vår miljö och även ekonomiskt är det väldigt bra, då vi inte behöver köpa nya kläder lika ofta. Kläderna är väldigt tidlösa så de går inte heller “ut” ur mode, vilket gör att vi kan använda dem länge.

Hållbarhet och miljöfrågor blir större och viktigare för varje år som går. De globala målen är att avskaffa extrem fattigdom, minska orättvisor, främja fred och lösa klimatkrisen. Jag tycker att vi alla kan dra vårt strå till stacken för att hjälpa till med klimatkrisen och jobba för en hållbar utveckling.

Vi blir duktigare på att sortera, återanvända, ärva och köpa begagnat. Nu är det också populärt att inreda med vintage hemma.

Vill du göra någonting bra för vår jord, tänka hållbart och ha kläder med otrolig kvalité så tycker jag att du ska gå in och titta på movesgoods hemsida. Du kommer verkligen inte att bli besviken!