LIFESTYLE

SKÖNHETS TIPS FRÅN CARE AND BEAUTY UPPSALA FÖR ATT BOOSTA DIN HY

Jag fick idag en behandling som heter PRX-T33 och det känns väldigt bra. Jag är väldigt nöjd.

Tack Karolina! 

PRX-T33 behandling i Uppsala

Utan makeup!

Dessa skönhetstips är mycket effektiva när man jobbar hemifrån. Här en video där Karolina Wendelin ger oss tre tips för att boosta vår hy nu när de flesta av oss jobbar mycket hemifrån och framför dator. Kommentera gärna.

Här några tips från Karolina Wendelin från www.careandbeauty.seför att boosta din hy när du jobbar mycket med dator hemifrån, för en vacker hy.
Om behandling PRX-T33:
NÅLFRI BIOREVITALISERING PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing”.
En effektiv behandling med plumpande/utjämnande effekt som kan göras enstaka gånger. För bäst resultat och ett djupare och mer hållbart resultat utförs behandlingen som en kur om 5 behandlingar. Efter avslutad kur kvarstår effekten i upp till 6 månader.
Denna är en ny behandling med TCA (triklorättiksyra) och väteperoxid. Effektiv mot bland annat rynkor, torrhet, pigmenteringar, ärr och linjer. Perfekt!
Den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet samt att den ger ett direkt ”glow”.
PRX-T 33 Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. PRX aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.
Jag ser fram emot att vakna imorgon!
Carolina Wendelin
Karolina Wendelin är auktoriserad hudterapeut, certifierad laserterapeut och certifierad lymfterapeut med mer än 16 års erfarenhet. 
Vill ni boka, kan ni göra det online här www.careandbeauty.se 
Jag håller med Karolina att det är viktigt att välja en certifierad och försäkrad hudvårds terapeut. Det handlar om vår hy, vår hälsa  därför är det så viktigt att ta en behandling som följer kvalitetskontroller. Bra jobbat!
Kolla gärna i @feelgoodwomanhood Instagram konto
Kram!​