Inlägg

Gör foton till tavlor

Sponsrat inlägg i samarete med BestCanvas.se

Har ni foton på mobilen eller datorn som ni skulle vilja göra någonting med?

Hur många gånger har jag tänkt att jag måste ta tag i alla foton. Jag har massor med foton på både mobilen och dator, men numera är de bara kvar där. Det vore kul att faktiskt göra någonting med dem, det har jag tänkt på under en längre tid nu.

Nu har jag hittat vad jag ska göra! På BestCanvas. se kan man göra sina egna tavlor. Då kan du välja de fotografier som du gillar bäst och gör de till fina tavlor att hänga på väggen hemma.

Nu blir det svåra att komma på vilka foton jag ska använda. Så smidigt att man kan göra allting via nätet, då kan jag mäta hemma och se hur stora de olika tavlorna ska vara och var de skulle passa bäst in.

När man gör sina egna canvastavlor så behöver man egentligen bara gå in på BestCanvas. se och följa de instruktionerna på hur man gör. Det är superenkelt!

  1. Man väljer vilket format man vill ha på sin tavla. Det kommer upp olika alternativ att välja på, då är det bara att ta den som passar dig bäst.
  2. Val av tjocklek på ramen. Det finns 2 eller 4 cm att välja på beroende på vad som passar hos dig.
  3. Kanterna. Här kan du välja hur du vill att kanterna ska se ut. Svarta, vita eller kanske spegelbild?
  4. Skuggram om du vill ha det. Här finns flera olika färger att välja mellan!
  5. Bildeffekt, om du till exempel vill ha din bild i svart och vit.
  6. Efter det kan du lägga till en text, sen är det bara att betala och vänta på att få hem din tavla!

Nu har jag beställt många tavlor. Jag vill ha min familj och mina vänner på väggarna hemma. Så hemtrevligt det kommer att vara hos mig, jag längtar till mina tavlor kommer.

Eftersom jag tycker om dessa canvastavlor så har jag fått möjligheten att ge er en rabattkod. Koden MISSLOPEZ86 ger er upp till 86% rabatt. In och beställ din tavla på en gång!