LIFESTYLE

Bakelser är som konstverk

Varje bakelse är en konst i sig!

När man ska få gäster och jobbar tex med en produkt man vill sälja på sina gäster är det alltid bra om man också inreder därefter.

Du ska både ha 7 olika kakor och fler olika bakelser i ditt hem som du dessutom ska bjuda på. Förutom att bjuda dina gäster på bakelser så ska du även visa upp posters som passar i köket för att imponera på dem extra. Folk äter med ögonen så då ska du inreda ditt hem med olika bakelser både äkta och konstgjorda. Du ska även om du bjuder på olika bakelser ha fina posters med bakelse motiv.

Låt dina gäster känna att de är i ett sagoland. De ska båda känna lukten av nybakade bullar och även se vackra ting omkring dig. Använd dig då av pastellfärger som inredning så att de passar alla bakelser. Använd också pastellfärger på dina blommor, gardiner och soffor.

Något som är riktigt snyggt är om du höst upp sätter upp nedan posters och nedanför ett bord med vackra bakelser på.

Vilka bakelser är kungliga?

Prinsessbakelse då man kallar den för just prinsessa.

Napoleobakelse

Operatårta

Sedan finns ett café i Uppsala som kallar sig för kunglig hovleverantör då det var de som fick göra prins Carl Philip och prinsessan Sofias bröllopstårta. De fick dessutom jobba gratis och jag fick intervjua en av bagarna som var väldigt sur över att hon hade fått jobba gratis. Hon var dessutom med i tv och sedan öppnade 3 egna konditorer. När jag gav henne det tipset att öppna eget vips hade hon öppnat 3 egna inom loppet av några månader. Hur bra hennes konditor gick vet jag inte då jag aldrig har vart där och smakat på någon av bakelserna eller ens tittat förbi.

Någon gång kommer jag säker att göra ett besök för att tipsa henne om att även ha posters med bakelser så att folk blir extra sugna på att äta fler bullar.