Okategoriserade

Alltid med kommunikation i fokus.

Hej bloggen!

Snart blir ett nytt år, samma som för bloggen. Nytt år, nytt blogg! Kul att blogga från Blogbiz!

Nu börjar jag en ny resa  tillsammans med Blogbiz och det känns väldigt spännande. Jag har alltid bloggat ensam men nu ser jag vikten av att blogga tillsammans med andra. Tillsammans blir vi starkare!.

Miss Looez in black
Miss Lopez

Nu börjar jag en ny resa  tillsammans med Blogbiz och det känns väldigt spännande. Jag har alltid bloggat ensam men nu ser jag vikten av att blogga tillsammans med andra. Tillsammans blir vi starkare!.

Jag har fokuserat mycket sista tiden på min Youtube kanal inom person utveckling. Den  heter @misslopez  och är nästa bara  på spanska eftersom de flesta av mina följare är spansktalande från hela Amerika kontinenten och Spanien. Det går att titta på mina videor med översättning så välkommen er alla att följa mig på Youtube. Tack! Gracias amigos!.

Välkommen också till mitt Instagram konto är @feelgoodwomanhood. 

Nu håller jag på en kurs för dig som vill arbeta som webbredaktör, någonting jag själv älskar!. Tänk på alla vi bloggare är på något sätt webbredaktör av sin egen blogg. Cool!

Kursen kommer att ge dig de kunskaper du behöver för jobba som  webbredaktör med webben som verktyg. Denna utbildning tycker jag finner stora möjligheter i dagens samhälle, så kanske det kan också vara någonting för dig!. För ni som är intresserade kan ni gärna kontakta mig via mejlet youtube@misslopez.se

När jag var liten ville jag bli journalist och idag jobbar jag med mina egna kanaler sedan länge. Jag tackar Universum!

Var försiktig med vad du drömmer för att det kan bli verklighet!

så Dröm stort! och vi ses snart igen!

Kram