Återhämtning i chock efter rånet. Recuperación emocional, #beteendeterapeut

Idag befinner mig i chocktillstånd efter jag har blivit rånad utanför #inredningsakademin på väg till bussen. Jag befinner mig i återhämtningsfas och jag kan verkligen känna hur det känns att vara offer av ett övergrepp. Även om jag jobbar och skapar kurser inom beteendeterapi och är mycket medveten, drabbas jag i alla fall av “dissociation” lite och håller på att återhämta mig.
Nu nästan allt känns kaotisk och känner att jag har många av dessa symptomer, liksom min kropp går på högvarv, lider av sömnsvårigheter och framför allt känner mig helt utmattad. Min känsla jag befinner mig i kan likna ett ångesttillstånd med koncentrationssvårigheter, ilska, irritation och ibland ointresse för omvärlden. Min huvud snurrar mängder av tankar och känslor. Inte minst känner att oron sätter sig i min kroppen i form av spänningar, värk, yrsel, trötthet och aptitlöshet. Wow. Hoppas att faktum att jag är medveten hjälper mig att återhämta mig snabbare.

Hoppas att mina fysiska känslorna börjar tonas ner snarast och att den kroppsliga aktiviteten går gradvis tillbaka till sin vanliga rytm.

Nu i alla fall kollar på min favorit psykolog, Rafael Santandreu och sen kollar säkert på min kanal Miss Lopez i Youtube
Hoy estoy en estado de shock después de que me hubieran robado afuera de la #inredningsakademin de camino al autobús. Estoy en la fase de recuperación y realmente puedo sentir ahora lo que se siente ser víctima de un abuso. Aunque trabajo y creo cursos de terapia conductual y soy muy consciente,  sufro igualmente de “disociación” y me estoy recuperando. Al menos soy capaz de observar mi situación.
Ahora casi todo se siente caótico y siento que tengo muchos de estos síntomas de los que estoy escribiendo, como que me siento  completamente exhausta. Mi sensación en la que me encuentro puede parecerse a un estado de ansiedad con dificultades de concentración, ira, irritación y, a veces, desinterés o apatía por el mundo exterior. Incluso las ganas de blogear o publicar en mis canales. Por mi cabeza pasan muchos pensamientos y sentimientos. No menos importante siento la ansiedad en mi cuerpo en forma de tensión, dolores, mareos, fatiga y pérdida de apetito. Wow. Espero que el hecho de estar tan consciente me ayude a recuperarme más rápido.
Espero que mis sentimientos físicos comiencen a desvanecerse lo antes posible y que la actividad física vuelva gradualmente a su ritmo normal. Pensad en mí para bien!
Ahora de todos modos, estoy viendo  a mi psicólogo favorito, Rafael Santandreu y luego miraré mi canal Miss López en Youtube con seguridad.
Hasta luego
Miss Lopez beteendeterapeut utbildning

Lämna ett svar

Till startsidan