SELF DEVELOPMENT

Miss Lopez beauty tips: Pigmentering Dye-VL laser behandling för solskador i Saltsjöbaden på @pureclinic_saltsjobaden. PURE CLINIC

På svenska/ Swedish
Hej bloggen!
Igår var jag på PURECLINIC på super fin Saltsjöbaden med Oksana Molander som är expert hudterapeut. Jag testade Dye-VL laser mot solskador. Jag har fått några pigmenterings fläckar på sistonde på grund av solexponering och jag längtade efter den här behandlingen väldigt mycket. Jag är så tacksam till Oksana Molander som är så duktig och professionell !. Dessutom hennes klinik ligger så vackert på Saltsjöbaden.
Först fick jag godaste och super hälsosam fika hos henne. Kolla bilden!. Hon berättade vilken mat bör vi äta samtidigt bör undvika. Tack!

Så nu kommer mer information om själva behandling. Det finns många anledningar till varför man får pigmentförändringar i huden, yttre faktorer samt hormonella som styrs helt inifrån. Solskador är oftast en förändring i melaninet i vår hud. Svårast att behandla är hormonella pigmentförändringar och de får vi alltid bedöma innan vi påbörjar behandling. Typiska hormonella fläckar är de som kommer i samband med graviditet eller andra hormonella förändringar som sker i kroppen. Men typiska solskador är relativt enkelt att behandla. Tänk på att inte sitta för länge i solen helt oskyddat ( använd gärna hatt eller kläder för att skydda men på vinterhalvåret behöver vi solen/ljuset mer ).
Vill du veta hur fungerar metoden?
På Pure Clinic arbetar hon med ClearLift, Dye-VL  & Cryopen för att behandla alla slags pigmentförändringar. Fördelen med att vi har tre olika metoder för behandling av pigment är att vi kan behandla på flera djup i huden samt på mörkare hudtyper.  Vi kan också kombinera de olika metoderna och hitta den teknik som passar just dig. Gemensamt för  ljus metoderna är att vibrationer bryter upp pigmentet och medans området läker, slussar immunförsvaret ut det skadade pigmentet vilket ger en klarare hud.  Därför kan du se mörkare ut efter en behandling men det försvinner, avdunstar 2-3 veckor efter din behandling. Vid en konsultation kommer vi tillsammans att gå igenom vilken metod som passar dig bäst.

NU ser jag fram emot att tiden går fort så jag ser resultatet! Under tiden ska jag undvika solexponering och dricka mycket vatten som Oksana Molander har sagt till mig. Tack så mycket!
Kolla! Jag ser verkligen fram emot att bli av mina lever & solfläckar…

Vilken fin mottagning!

Den 13 juni kommer jag tillbaka för att titta narmare resultatet! Kul!
och nu kommer videon vi har gjort själva på min kanal i Youtube. Duktiga tjejer, eller hur?

Förresten, hon har många fina behandlingar och ni kan alltid boka en kostnadsfri rådgivning på hennes hemsida PURE CLINIC
Vi ses!