SELF DEVELOPMENT

Välkommen till skönhetsklinik Pure Clinic, vid vattnet i Saltsjöbaden. Min dag hos Oksana Molander

In Swedish/ en sueco
Hola!
Idag har jag varit på besök hos en hudterapeut som heter Oksana Molander i mycket fin Saltsjäbaden.  Jag älskar hennes filosofi och arbetssätt och redan i början av Juni kommer jag tillbaka för en behandling så det kommer flera inlägg om precis PURECLINIC
Hon och jag gjorde bara “click” efter vi har varit på samma event i Stockholm, så detta är bara början. Pure Clinic  är specialiserade på skönhetsbehandlingar av både ansikte och kropp. De har valt att satsa på exklusiva och effektiva maskiner, med hög säkerhet och ett gott rykte i branschen. Dessutom Pure Clinic står för att de enbart använder oss av rena, ekologiska eller ofarliga produkter och tekniker. Detta tycker jag att det är bra argument!
Oksana kommer ursprungligen från Ukraina och jag är uppväxt med en mor som är läkare och en far som är biodlare. Så redan i tidig ålder har hon lärt sig om kvalitet samt relevanta behandlingar. Hon är  utbildad farmaceut och makeupartist så jag ser fram emot att ha ett bra samarbete tillsammans. Tack Oksana!
och nu kommer bilderna!

Här Oksana

Oksana i henens skönhetsklinik

Du är varmt välkommen till PURECLINIC och här är områden hon behandlar bland annat.
*Micro-needling
*Hudåtstramning
*Pigmentförändringar
*Ytliga blodkärl
*Permanent hårborttagning
*Akne & akne ärr
*Eco & ren hudvård
Mer om
www.pureclinic.se
www.pureclinic.se