SELF DEVELOPMENT

ECONATUR: veganvänliga högkvalitativa produkter från växtkrafter

Hej Bloggen!
I söndags var jag på Harmoni expo, Kropp & Själ och hittade dessa veganvanliga produkter inom make up. Det känns så bra att kunna agera medveten även när det gäller kosmetik, eller hur?. Jag tror verkligen att får låta oss guida oss av Universums lagar & naturen och då blir det riktigt bra.
Varumärket heter ECONATUR och det som är bra med dem är att de lyfter fram de riktiga guldkornen – produkter som är tillverkade med kärlek och rent samvete. Deras produkter har inga långa och obegripliga ingredienslistor och inga påklistrade parfymer.
En annan sak som är bra med ECONATUR är att de samarbetar endast med mindre företag som tillverkar sina produkter i små serier där produkterna oftast är handtillverkade. Riktigt cool tycker jag!
Här är mina prober som jag använder redan varje dag!

En bra sak!, påderas webbshop hittar du de följande varumärker:  i+m Naturkosmetik Berlin, puroBIO Cosmetics och Zoya goes pretty.
Hela tanke med  högkvalitativa produkter för ansikte, kropp och för hår tillverkade endast med naturliga och obehandlade råvaror från ekologiska odlingar, tycker jag att det är fantastik. dessutom de obehandlade råvarorna har en bättre verkan och tas mer effektivt upp av huden.

ECONATUR, veganvänliga högkvalitativa produkter från växtkrafter, helt enkelt!

Förresten, jag har gjort en liten video på min Youtube kanal om makeup tips på spanska till och med. Kolla här!
Vi ses!