SELF DEVELOPMENT

In La Coruña

Swedish / Hej från La Coruna i norra Spanien, staden jag är född. Idag är det lördag och snart ska åka till Lugo, en annan stan i norra Galicien Spanien, där jag kommer att träffa gamla släkt som är 100 år !!! , men idag visar jag några bilder från igår. Jag träffade några gamla och nya kompisar och vi gjorde någonting som är tradition här i La Coruna, promenera och göra en tapas rund genom “La calle de los vinos” eller Vin gatorna där folk samlas dricker lite och äter tapas i gott sämskap.
Jag kan förstå att Spanien är favorit land att pensionera sig. Själv föredrar jag det när det bli dags…
Förresten idag läste jag i tidningen att en gammal favorit Hollywood skådespelare Richard Gere  ska gifta sig snart Alejandra Silva, som är från La Coruna.. Vad rolig!  Staden är mer av en provins stad i Spanien i norra Spanien och jag älskar livsstilen här. Som en kompis till mig hade sagt igår, man har en längtan att komma tillbaka alltid, och då mår man bra!
Det är alltid speciellt att komma tillbaka till min födelseort, och för mig är La Coruna, nära havet. Här kommer några bilder från igår innan jag åker till en gammal stad från Rome tiden att träffa mina äldre släkt!
Vi ses!