SELF DEVELOPMENT

Serie en YouTube con preguntas y respuestas en el canal de Ley de atraccion y abundancia

English/ Hi again. Happy to introduce you a new YouTube video in collaboration with terapeuten Maria Sadholm and Cristobal Amo. The video is in Spanish so it´s a good language training too. I really love this subject about empowerment and every time it feels just so good. We are back most likely on the 17th of Abril at 12 Swedish time. Come back to me with questions to isabel.lopez@misslopez.se. See you soon
Spanish/ Hola a todos!. Encantada de compartir con todos vosotros un nuevo video en colaboracion con Maria Sadholm de la academia Sadholm y Cristobal Amo de Ley de atraccion y abundancia. Cada dia me siento mejor en mi roll en un tema que me apasiona, el desarrollo personal. Espero recibir muchas preguntas vuestras y podeis mandarmelas a mi mail isabel.lopez@misslopez.se. Espero que os guste este video y esperamos estar de vuelta el 17 a las 12 mas o menos.
Un Beso
Swedish/ Stolt att presentera igen ett nytt samarbete med Cristobal Amo och Maria Sadholm på Ley de atraccion y abundancia YouTube channel. Det är på spanska men ni som kan eller vill lära sig spanska kan detta vara en bra tränning. Jag älskar att prata om självutveckligen på riktigt. Det bästa jag vet!. Nästa gång är vi tillbaka den 17 abril kl 12:30 svensk tid är vi tillbaka om FEELGOOD WOMANHOOD med samma trevliga människor. Kolla gärna på videon och återkom gärna med frågor till mig med frågor till isabel.lopez@misslopez.se
Ha en bra dag!
Här kommer videon. OBS! på spanska