SELF DEVELOPMENT

Spring tips from the Nordic Gardens

Swedish/ Hej igen! Sorry jag har varit borta några dagar men jag har varit upptagen med några uppdateringar på sidan, men nu är jag tillbaka!. Jag har längtat så mycket efter våren, jag tror att aldrig igen kommer att stanna så länge i kylan och mörka dagar, (jag har ett hus i norra Spanien men funderar nu på Costa del Sol) men nu våren är här, igen, äntligen!
Man säger att vi människor mår bäst i naturen och det stämmer eftersom i naturen kan vi hitta lugn och ro. Jag är inget trädgårds människa egentligen, mina barn är och är glad att visa några tips från Trädgårds mässan för alla trädgårds älskare.
Förresten Hortensia liksom blomman är min mammans namn som bor i Spanien och snart åker jag dit igen.
Spanish/ Hola mundo!. Hoy he estado en la feria de Jardines Nordicos en Estocolmo y me ha alegrado ver el enorme interes por la jardineria que hay aqui en Suecia. si en verdad es algo muy bonito cuidar de la naturaleza y tener un jardin hermoso y cuidado. Ese amor a la naturaleza deberia ser uno de los primeros ya que es justamente en la naturaleza volvemos a nuestros origenes y nos sentimos bien. Bueno para el alma.
aqui os muestro algunas fotos de la feria, la flor Hortensia como se llama mi madre y tambien, como no yo en la hamaca. Espero que os guste la decoracion tambien para vuestro jardin.
Estoy muy contenta de que la primavera haya llegado aunque por aqui haga algo de frio, pero de esperanza tambien se vive…Eso si llegara.
Bienvenida la primavera¡ Por fin¡