SELF DEVELOPMENT

Vill du förverkliga din dröm av en bostad i Spanien eller Italien och vill ha mer information?

Här jag i Marbella och snart är jag igen i Costa del Sol för att träffa mina SOLNU & SUN-NOW samarbetspartner igen
Hej!.
Idag har jag jobbat med min sida och Nu äntligen kan ni anmäla er för att få mer information om min kostnadsfri SOLNUs tjänst för ni som funderar att köpa bostad i Spanien eller Italien. Jag och mina samarbetspartner hjälper dig att få kontakt med kvalitativa mäklare, advokater och samarbetspartners i Spanien och nu även Italien. Jag som är från Spanien kommer att hjälpa er med att hitta de rätta kontakterna i Spanien. Rune Johanesson, kolla i bloggen !HÄR kommer att vägleda er bara i Italien.
Vi börjar med att du anmäler er för en kostnadsfri rådgivning och sen kommer du att bli kontaktad. Sen är det viktigt att du som är intresserad berättar till oss i vilket område och typ av fastighet eller investering du söker så sökningen blir mer fruktbar. Vad säger ni, ska vi höras snart?
Jag ser fram emot att hjälpa dig & er
Börja med att klicka på en av knapparna och fyll i frågorna så kan vi hjälpa er.