SELF DEVELOPMENT

Oväntade kostnader / Unexpected costs

Hej bloggen!.  Idag vill jag blogga om oväntade kostnader i vardagen i allmänhet, vad säger ni?.  Jag älskar att njuta av livet samtidigt som jag vill ha koll och göra det bästa av min ekonomi. Jag är säkert att det händer till alla att någon gång, plötsligt kommer oväntade kostnader som man inte ha räknat med.  Sista månaden  till exempel var jag tvungen att ta en liten lån för att köpa en ny dator samtidigt som jag ville inte använda min buffert.  Ibland kan det vara smart att ta ett lån som kan hjälpa oss i vardagen, bara att det är prisvärd och tryggt affär.  Jag tycker att man ska gärna använda sig av en jämförelsetjänst av långivare, som hjälper  oss att hitta de mest fördelaktiga lånen.

Exempel på oväntade kostnader…Ibland drömmer man om ett båt, etc… Lånet kan vara mindre eller större…

Ibland vill man njuta av många restaurang besök

eller det dyker upp en resa som man inte får missa…

eller varför inte att få hjälp av en make up artist för de speciella tillfälle?
Jag tycker att det är viktigt om man tar då beslutet att ta ett lån på kort varsel,  att man ska inte känna sig lurad , eller hur? så idag vill jag berätta om en tjänst som kan hjälpa oss att hitta rätt lån precis som passar precis oss då det händer. Jag har hittat   som är en jämförelsetjänst online som genom olika finansiella kriterier hjälper oss med att jämföra olika lån så att man enkelt kan hitta det som är mest attraktivt för dig  och din ekonomiska situation.
I tjänsten  (adlink) ingår sökandet av  det lånet  som passar just dig och dina behov bäst så att skyhöga räntor eller andra kostnader inte kommer som en obehaglig överraskning efter att du har tecknat lånet.  Man kan dessutom jämföra olika lån och se hur framtida betalningar kommer att se ut.  Jag tycker inte om alls om obehagliga överraskningar så detta är perfekt för mig! Tack!!
Sen sist men inte minst tjänsten  är gratis att använda och det är mycket enkelt att jämföra – och sen det viktigaste tycker jag!   är 100% oberoende som är faktiskt en garanti att man hittar det billigaste och bästa lånet.
Så nästa gång ni behöver ett lån för oväntade kostnader, tänk om och ta gärna lite rätt hjälp. Det gäller att hitta rätt, eller hur?
Hoppas att ni tycker om min tips och ni får en bra användning  av det!