SELF DEVELOPMENT

Como Vibras asi recibes en YouTube

Swedish/ hej vänner! och nu kommer videon jag är med tillsammans med Maria Sadholm från Sadholmsakademi i Göteborg och Cristobal Amo från Ley de Atraccion y abundancia. Denna gång pratade vi om vibrationer och allt som innebär.
Vad jag älskar att göra det här! Verkligen så spännande och utvecklande!
Obs! Vi kommer om två veckor då Cristobal är i Sevilla, Maria i Hungary och jag i Stockholm…och ett nyhet till! Vi startar våra egna seminarium i Spanien, Malaga i våren på en Yoga Studio…Vad rolig! från en tanke till verklighet! Det är kan man kalla den positiva kraften av attraktions lagen! Kul! Vi ses igen om YouTube & Malaga med samma team.
English. Hi again. Here is comes a new YouTube video together with maria from Sadholms academy and Cristobal Amo in his channel Ley de Atraccion y Abundancia in Spanish with LOTS of tips to elevate to emotional vibration. I love it!
well, two news, we are back in two weeks and we star our own workshops in Malaga, Spain this spring. Cool, I am really looking forward too.
See you soon, and enjoy the video and if you like it press Like. Thanks!
Spanish/ Hola! En esta ocasion hemos hablado Maria de la academia Sadholm y Cristobal Amo en su canal de Lay Ley de la atraccion y al abundancia de como subir nuestro nivel vibracional para conseguir mejor lo que queremos. Cada vez que hacemos un video es una experiencia fantastica, me encanta. Que trio estamos hechos ?(
Una noticia…volvemos en dos semanas y ya si, empezamos los seminarios de desarrollo personal en Malaga. Ya lo hemos anunciado y en breve volvemos con los detalles.
Y ahora os dejo con el video fresquito recien salido del YouTube y espero que os guste.