Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Viewing trips: Come and see for yourself


English/ I am getting ready to my viewing trip at the beginning of December. Today I have had a IT marathon at home working among other thing with SOLNU viewing trips. I really want this to grow in my business as this is the way to convince people to make their dream come true…living in the sun at least for a while.
So what are you waiting for: COME AND SEE 🙂 For more information send me an email to isabel.lopez@misslopez.se

miss lopez erbjuder vägledning till spanien
Vi på SOLNU  erbjuder vägledning till spanien. Här på utlandsmässa i Stockholm

I show you in my infotext what my viewing trips are about. After the English texy comes the Swedish. So let me know what do you think. Do you like what you read?
Here comes the Viewing trips ad to be at SOLNU, property in the sun

Viewing Trip

If you feel that buying a property in the sun, Spain 🙂 , Italy or Portugal …is something you are interested in, or you are considering the purchase of a property outside your country, but you have yet to decide where, perhaps a SOLNU (link) Viewing Trip is your best bet.
We are all quite different, and there are many different ways to visit an area and discover the environment and the properties for sale. At SOLNU we are completely adaptable, our clients´ priorities are extremely important for us. Although, of course, the years of experience of our team permits us to suggest the most effective way of carrying out visits to find your ideal property.
At SOLNU, we can assist with viewing Trips of one, two or three days, depending on the number of areas you would like to become familiar with and the time you have available. Our team of personal consultants can advise you as to the ideal duration of your visit with us, whilst always taking into account your personal objectives.
Do not hesitate to ask us about the possibility of SOLNU covering part of your travel costs.
Our objective is to make the entire process as straightforward and enjoyable as possible: from collecting you on time when you arrive at the airport, to a tour of the areas and properties that you have chosen; and not forgetting, of course, rest time to recuperate. And if you wish, we can also accompany you when you visit lawyers or banks. We will also take you to see our office building, so you can see for yourself that we are a serious, well-established company and can rest assured that you are in good hands. In short, we´ll take care of everything.
[yikes-mailchimp form=”1″]

Kom och se

Om du har bestämt dig för att köpa en bostad i solen eller om du funderar på att köpa en bostad utanför ditt land och du ännu inte har bestämt dig var, så är SOLNUs besöksresa det bästa alternativet för dig.Vi är alla annorlunda och det finns olika sätt att besöka ett område, dess omgivningar och bostäderna som erbjuds i området. Vi på SOLNU är flexibla och kundens prioriteringar är det viktigaste för oss. Vårt teams fleråriga erfarenhet bidrar till att vi lägger upp ett besök på det mest effektiva sättet för att du ska hitta din drömbostad.SOLNU bistår dig med att planera en visningsresa på en, två eller tre dagar, beroende på vilka områden du önskar besöka samt hur mycket tid du har till förfogande. Vårt team av personliga rådgivare är de som bäst kan vägleda dig angående besöksresans längd samtidigt som de har dina mål i beaktande.
Tveka inte att rådfråga om resemöjligheterna. SOLNU står för en del av resekostnaderna.
Vårt mål är att göra hela processen lättare och trevligare. Vi hämtar upp dig i tid på flygplatsen, vi guidar dig i de områden du visat intresse för, vi följer med dig till bostäderna du valt ut samtidigt som du får vila för att få återhämta dig och fortsätta med besöken. Om du så önskar, följer vi med dig till advokater och banker och du får dessutom besöka vår byggnad  för att få bekräftat att vi är ett etablerat företag och att du har hamnat i rätt händer. Vi tar helt enkelt hand om allting.
Anmäl dig redan nu via mejl och få mer information isabel.lopez@solnu.se
eller vår kontaktform
[yikes-mailchimp form=”1″]
 

Lämna ett svar

Till startsidan