Villa in Alicante with private pool

Swedish/ Här kommer igen inbjudan till Informationsdag om Hitta Bostad i Spanien
Informativt Event
*Möt experterna
*Lär känna Costa Blanca
*Få kunskap om de bästa nybyggnadsprojekten
Den 6 och 7 maj 10-17 i Stockholm
Birger Jarlsgatan 18, 3 tr
Den 27 och 28 maj 10-17 i Göteborg
Scandic Rubinen Hotel
men idag vill jag tipsa om en villa med privat pool med havsutsikt över Benidorm. Det här ett nytt villaprojekt i Finestrat, Benidorm, med ett enastående läge mellan havet och bergen. Det ligger nära Terra Mitica, flera lyxhotell och en fantastisk golfbana. Allt inom räckhåll för att kunna åtnjuta all service som Benidorm erbjuder.
Projektet består av 23 fristående villor på tomter om ca 400 m2. Husen är arrangerade i 2 rader och designen möjliggör en underbar obruten vy över Medelhavet och Benidorms stad. Det finns 2 villamodeller att välja mellan; 2-plansvillor med 3 sovrum och 3 badrum och enplansvillor med 3 sovrum och 2 badrum. Du kan också välja källare och/eller privat pool som tillägg
Under eventet kommer vi att ge information om det här objektet och många flera 🙂
BOKA NU

hus i alicante
hus i alicante

hus i alicante
hus i alicante

Lämna ett svar

Till startsidan