Hus / Bostad i Spanien tips: Lägenhet i Playa Flamenca

I samarbete med Miss Lopez mäklare-partners i Spanien
Swedish/ Idag har jag jobbat hemifrån. Svårt att inte längta efter ett lägenhet i Spanien i en sånt väder som det har varit idag, och imorgon i Stockholm. Det vår snöar…Jag tycker att man ska absolut inte klaga, däremot det går bra att drömma (och göra handling också). Varför inte drömma att vara på visning i Spanien och på väg att köpa sitt drömbostad? 🙂
I maj kommer jag att åka till Spanien några dagar och få besök för ett event med mina samarbetspartner i Sverige där man kan boka rådgivning för bostadsköp. Är ni intresserad är det bara att kontakta mig, men bara om ni är på riktig intresserad…
Idag vill jag komma med en bostadstips om ett lägenhet i Costa Blanca, i Playa Flamenca, Orihuela Costa. Först visar jag några bilder och sen kommer beskrivningen. För mer information om hur det gå till att köpa bostad i Spanien eller intresseanmälningar, lämna dina kontaktuppgifterna HÄR på SOLNU.se Vi ses!

köpa bostad i costa blanca
köpa bostad i spanien

köpa bostad i spanien
köpa hus i costa blanca

köpa hus i spanien
hus i spanien

Här kommer beskrivningen på det här objekt. 🙂
Ny produktion
3 sovrum
2 badrum
ca 93 m2 yta
Moderna lägenheter i området Playa Flamenca, Orihuela Costa. Ett privilegierat området på 15 minuters
gångavstånd till stranden och nära till shoppingområden, som Zenia Boulevard.
Komplexet består av lägenheter med 1,2 eller 3 sovrum. Bottenvåningslägenheterna har trädgård och takvåningarna har stora terrasser med havsutsikt. Miljövänliga och energisnåla bostäder byggda i material av högsta kvalitet och med hög ljudisolering. Gemensamma anläggningar med pool och relaxyta.


* 1 EUR = 9.5825 SEK
Pris från 1772763 kr
DETALJER BOSTAD
Gemensam pool
Terrass 12m²
Gemensamt grönområde
Havsutsikt.

köpa hus i costa blanca
köpa bostad i costa blanca

lägenhet i playa flamenca spanien
lägenhet i playa flamenca spanien

lägenhet i playa flamenca spanien
lägenhet i playa flamenca spanien

Vi ses på SOL NU 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan