Lägenheter med trädgård nära stranden i La Marina/Costa Blanca

Swedish/ Angelinas hus kostar ca 24 miljoner dollars men nu vill jag istället föreslå någonting mycket mer prisvärd, verkligen Bostäder i solen för alla! Lagom är bäst eller hur? 🙂
Apropå att bo nära stranden, idag har valt att visa till er de här super prisvärda lägenheter i Costa Blanca. För mer information och förutsättningslöst möte kontakta mig gärna på SOLNU (ADLINK)
Här kommer en beskrivning:
Nybyggda lägenheter i modern stil i La Marina, 700 meter från den fantastiska stranden El Pinet och 1 km från centrum. I La Marina finns ett komplett utbud av servicefaciliteter, som stormarknader, restauranger, kollektivtrafik, etc, och bra förbindelser med närliggande städer som Santa Pola, Guardamar och Elche.
Moderna lägenheter med 2 och 3 sovrum i olika modeller. Bottenvåningslägenhet med egen trädgård, takvåningar med fantastisk solterrass och lägenheter på resterande våningar med terrass. I urbanisationen finns gemensam pool, gröna ytor, underjordiskt garage och två panoramahissar som går från källaren till solterrassen.

* 1 EUR = 9.6203 SEK
Nyproduktion – Lägenhet
2 Sovrum
2 Badrum
65.31m²
Byggyta
Pris från
1.366.083 SEK
DETALJER BOSTAD
Gemensam pool
Terrass 16.74m²
Gemensamt grönområde
Gemensam parkeringsplats
Längtar ni efter att vara i stranden?

Lämna ett svar

Till startsidan