Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dressed like a real estate agent

Miss lopez Fashion tips

Swedish/ Snart blir det flera info events om bostadsköp i Spanien för ni som är intresserade. Roligt att se att det finns intresse!
Men, vad ska jag ha på mig i nästa event? 🙂 Ibland tycker jag att de flesta mäklare i allmänhet klär sig för “proper” eller tråkig om ni vill. Jag har funderat om vad ska jag ha på mig nu när jag jobbar Inom förmedling av fastigheter i Sverige. Jag tycker bättre att ha på mig någonting som speglar min personlighet och varför inte, nu när vi förmedlar semesterbostäder varför inte vara mer “casual” och informellt fast fin ändå.
jag tycker om det här kjolen från Zara, i rött med svart tröja för min kommande visning för Sol nu.se kanske?
vad tycker ni?

Lämna ett svar

Till startsidan