SELF DEVELOPMENT

Keratininpackning i Golden Hair of Sweden, Kungsholmen

Swedish/ Hej fina läsare! Idag var det dags för keratininpackning för mitt hår och det blev väldigt bra!. Vilken skillnad! Grejen är att mitt hår verkligen behövde det. Jag antar att det finns många flera där ute som behöver det, eller hur? 🙂
Äntligen har jag hittat en inpackning som fungerar att stärka mitt hår på riktigt och göra det mer glansigt. Jag hade aldrig testat det förut och nu vet jag att keratin är det protein som hårstråna är uppbyggda av, och genom att tillföra det utifrån tillför man näring och reparerar skador på försvagat och slitet hår. Samtidigt förlusten av inre hårsubstans kompenseras och korrigeras varpå man stärker hårets naturliga skydd och ökar hårfibers motståndskraft. Resultatet som ni kommer att se snart, blir att mitt hår skyddas mot yttre påfrestningar samtidigt som det blir mjukare och smidigare. Jag känner verkligen att nu har jag fått ett mycket friskare hår! Stor Tack till  Eliane från Golden Hair of Sweden!
Själva inpackningen tog bara ca 50 minuter. Efter att keratininpackningen hade applicerats i hela mitt hår, aktiverades keratinet med hjälp av värme, fön och plattång. Hela processen gick lätt som ett plätt! 🙂
Keratininpackning gjordes på Golden Hair of Sweden (ADLINK) i vackra Kungsholmen nära vatten.
Keratininpackning är ett vårdande underhåll av den inledande keratinbehandlingen som kommer ännu mycket mera på djupet. Kolla gärna på deras hemsida HÄR.
Väldigt nöjd med resultatet!. Kolla gärna på bilderna, före och efter keratininpackningen…

och nu efter keratininpackning! 🙂

Så här kommer kontaktuppgifterna om ni letar efter en bra keratininpackning.

Idag var en bra dag! För mitt hår också! 🙂