SELF DEVELOPMENT

Visualisering tips nr 4

Swedish/ igår somnade precis innan jag skulle bligga men idag kommer iställer tips nr 4 om visualisering från coacher Lain Garcia Calvo. Jag tycker att han uttrycker sig väkdigt bra och det har hjälpt mig mycket. Nu till och med hjälper mina vänner och de är tacksamma för det. Till exempel folk som har problem med alkohol brukar få bra hjälp från AA möte och jag vet det finns mycket bra i deras filosofi…spännande resa säkert.
Jag tycker att man blir blind om vi kan inte se det andliga i allt vi gör och som händer omkring. Vi tror att det är bara den fysiska eller materiella men det finns mycket mera…
Ok så fjärde tips om visualisering går på att träna tillräckligt med tid. Vi behöver tid minst halv timme för att komma in och se klart.
Man blir bättre ju mer vi träffar…så är det hemt enkelt. 🙂
Här kommer videon. OBS!. PÅ SPANSKA