SELF DEVELOPMENT

Visualisering Part 2

Swedish/  Idag kommer YouTube tips nummer 2 om visualisering. Coacher är Lain Garcia Calvo och jag får mycket hjälp av att lyssna på honom…varje dag 😉 Det är otroligt hur mycket makt vi har…bara vi får kontroll av bara tankar. Jag tror mera på det än att ta piller mot depression, ADHD (you name it!) eller till och med än att  gå till terapi hos pkykolog men man måste lära dig. Härifrån tycker jag att detta skull vara viktigaste ämne i skolan eftersom viktigaste är vår attityd till saker och mycket vad vi kan för att må bra med oss själva. Det gäller att komma till en högre nivå av medvetenhet…bara vi inser vår makt i oss själva 🙂
Ok så tips nr 2 för bra visualisering är att göra det i JAG form, dvs i första person där du har (JAG) huvudrollen…
Här kommer hans video.

Ha det bra så länge!