SELF DEVELOPMENT

Coaching: visualisering nr 1

Swedish/ Bara en vecka kvar! Snart är det Jul igen!. Tid för hop där vi önskar oss många saker.
Nu tänker jag dela med mig av några video, en per dag tills Jul av en spansk coacher där han pratar om visualisering.  Jag är så tacksam att jag har hittat dem så nu vill jag dela de här tips till er alla för vårt mental rum, eller själen som du vill 🙂
Coacher heter Lain Garcia Calvo, ex “elite athele”  från Barcelona, en av mina favoriter coacher som jag brukar lyssna nästa varje dag. Det funkar!
Det är på spanska så ni som inte kan spanska kan träna lite 🙂 men kort sagt, hans första råd för att nå det vi vill på riktigt är att träna visualisering i DÅTID, inte i framtiden som vi, de flesta gör. Visualisera liksom du har redan nått det du vill och då blir det en bra början för att få det vi önskar.
Tänk om en Jul fylld med uppfyllda önskemål redan…Allt börja med en bra tanke, det är det starkaste vi har…

Best wishes to you all! Soon will be Christmas