Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

New opening: Medland Spain Real State office in Stockholm

Swedish/
Ni vet att jag förmedlar nu hus i Spanien, eller hur?
Det är någonting jag måste informera er! 🙂
Från den 5 september är vi glada att annonsera att jag som fastighetsmäklare öppnar vi i samarbete med Medland Spain ett nytt kontor / arbetsplats på Skeppargatan 41 A, 114 52 Stockholm. Nu kommer det att bli lättare att hitta hus i Spanien och ni kan alltid kontakta mig via mejl isabel.lopez@medlandspanien.se. Det känns verkligen spännande att förmedla mäklaretjänster om hus i Spanien/ Costa Blanca!
Här är adressen:

medlandspanien förmedlingstjänster
Miss Lopez förmedlar mäklaretjänster om hus i Spanien, Costa Blanca i samarbete med Medland Spanien

Adressen på Östermalm , nära Östermalmstorg och Stureplan, Stockholm
medland spanien i stockholm, sweden
Här inne i kontoret erbjuder vi förmedling av hus i Spanien på Skeppargatan 41 A, Stockholm

 
På Skeppargatan 41 A, 114 52 Stockholm:
medland spanien i stockholm
förmedling av hus i costa blanca/ hos Miss Lopez kontor i samarbete med Medland Spanien

och nu kommer presentationen så ni vet vad vi gör:

Medland Spains uppgift är inriktad på att omvandla köpet av en bostad i Spanien till en trevlig upplevelse. För att garantera våra kunder köptrygghet har vi gjort ett noggrant urval av de bostäder som vi förmedlar.
Utbudet av bostäder på Costa Blanca är väldigt omfattande och varierande, men Medland Spain förmedlar endast bostäder med högsta nivå i både design och kvalitet. Vi har valt de bästa bostäder i bästa läge för att uppfylla dina förväntningar som krävande kund.
Hos oss på Medland Spain är vi väl medvetna om att byggkvalitet, hav, golf, serviceutbud och vacker utsikt är de faktorer som är avgörande vid val av drömbostaden i Spanien. Våra produkter erbjuder allt detta i kombination med den professionalitet som vi åsamkat oss med många års erfarenhet av förmedling av bostäder på Costa Blanca.

Jag ser fram emot att börja med alla aktiviteter och info events. Det blir säkert givande och rolig!
Välkomna!
Hasta la vista!

bostad i spanien förmedling
anmäl ditt intresse till hus i spanien

Lämna ett svar

Till startsidan