SELF DEVELOPMENT

Tips & Råd / Homestyling by Miss Lopez

Swedish/ Hej igen!. Fast det är sommar jobbar jag en del med min kommande shop online med nyheter i höst 2016om inredning med fina kuddar, överkast, möbeltyger, plädar mm från Spanien. Nu ännu roligare när jag kommer att erbjuda inredningstips så alla kommer att ha råd med det!. Tycker ni inte att det är fantastisk?. Jag tycker det!. och det är min nya medarbetare Nicole som kommer att hjälpa med varma tips hem till dig även för ni som funderar att köpa hus i Spanien… 🙂
Riktig motiverande för mig att starta det här nya projekt inom Miss Lopez Home koncept!!!!
NU vill jag dela informationen om den nya tjänsten på Miss Lopez eftersom jag tycker att det kan verkligen vara bra för många. En lättare version av homestyling kan verkligen göra skillnad i vårt hem!
Här kommer en pre-launch av Miss Lopez Home, Tips och Råd Homestyling tjänsten!
Öppna dörren till ett potentiellt och levande hem
Välkommen till vår tjänst Light homestyling vilket innebär en lättare förändring av ditt hem inför försäljning, flytt till ny bostad eller bara för en uppfräschning. Denna lättare omvandling kan öppna upp ditt hems fulla potential i både köparens och dina ögon. Människan vänjer sig snabbt vid sitt hem och blir därmed hemmablind. De som stiger in i ditt hem ser just Ditt hem och inte potentialen att bli Deras hem. Genom enkla medel kan man inreda på ett sätt som skall tilltala de flesta att känna sig som hemma. För dig som vill ha hjälp att inreda i din nya bostad eller bara förnya ditt nuvarande boende, får möjligheten att se andra sätt att inreda och med högkvalitativa produkter.
Vad ingår i vår tjänst
Tjänsten kan delas in i två olika steg. I första steget bokas ett hembesök för att göra en utvärdering. Denna rådgivning förklarar för Er vad som behövs göras innan man går in och börjar inreda. Vill man stanna där så är det möjligt. Då får man råden mailat hem med de förberedelser som behövs göras innan t ex försäljning. Denna rådgivning bokas på webshopen. Vill man gå vidare till steg två så bokas ett återbesök för att utföra inredningen. Vi byter inte ut hela möblemang utan använder oss av det som finns i bostaden och lägger till det som kan saknas, sk rekvisita. Detta kan vara belysning, växter, sidobord, tavlor, mattor m.m. Rekvisitan hyrs ut under 1 månads tid eller kortare om bostaden säljs innan dess.
Vi inreder med bl a produkter från vår samarbetspartner i Spanien. Dessa produkter beställs också via webshopen. Produkterna vi inreder med är välkänt i Spanien och används bl a för att inreda hotel. Detta innebär att du får möjlighet att inreda ditt hem med högkvalitativa tyger och produkter.
Steg 1 – Rådgivning
. Boka hembesök för konsultation och goda råd
. Besluta om man ska gå vidare för steg 2
. Hjälp att beställa produkter från Miss Lopez Home
Steg 2 – Light Homestyling
. Återbesök för att inreda
. Viss hjälp av att flytta möblemang om så behövs
. Vi tillhandahåller samtlig rekvisita inför en försäljning
Vad kostar det ?
Steg 1 för rådgivning uppgår kostnaden till 995kr/tim. Vanligtvis tar det max 2 timmar inkl resa inom Stockholm. Steg 2 gäller 1495 kr/tim för minimum av 3 timmar. Vid uthyrning av inredning för max 1 månad uppgår kostnaden från 4995kr. En deposition på 4995 kr tas ut utifall skada sker av denna inredning. Detta belopp återbetalas efter att uthyrningstiden är slut.
Nu vill jag presentera vår nya stylist Nicole.
Inrednings tips by NICOLE ARDIZZONE
Här en fin bild på Nicole!

och här en presentation av henne med hennes egna ord:
“Jag som stylist på miss Lopez Home heter Nicole Ardizzone och är i grund och botten utbildad Informationsdesigner. Det innebär att jag har kunskap i att utforma information till rätt målgrupp. Informationen kan vara i form av text, bild men också en miljö som ska locka, beröra och informera. Jag har länge haft intresse av miljöer i form av arkitekturer, interiört och exteriört. Hur olika miljöer kan påverka äns sinnen, såpass att det skapar minnen. Till exempel barndomshem, skola, hotel, och butiker. Det handlar om färger, strukturer, material och dess samverkan.
Som stylist är jag självlärd tack vare min kreativitet och nyfikenhet inom området sedan barnsben. Har inrett både allmänna miljöer men också privata hem med goda resultat. Det är viktigt att förstå kundens behov och smak men jag försöker samtidigt ta upp viktiga punkter som kunden eventuellt missat för ett gott resultat.
Vi på Miss Lopez Home finns till er tjänst för er som önskar både rådgivning och enklare inredning!”
OK och nu är det bara att kontakta mig om ni kar några frågor eller kommentar. isabel.lopez@misslopez.se. Sen blir det annonsering på Hemnet Inspiration mm. Spännande!
Viva prisvärda Inrednings tips för alla!
& Homestyling
Vi ses snart igen!