SELF DEVELOPMENT

New event on the 2nd of June

(svenska)
Igen! Här kommer informationen om kommande eventet den 2 juni kl 17:30 i El Corazon co-working place/ Skeppargatan 41 Stockholm
Hälsa & balans! Vi söker balans i det mesta i våra liv, inte minst när det gäller vår kost! Vad känner du till angående balansen mellan Omega 6 och Omega 3 i kroppen? Visste du att rätt balans på essentiella fettsyror motverkar kronisk inflammation? Lär dig mera om balansoljan som bidrar till att bibehålla normal hjärt- och hjärnfunktion, normal synförmåga och till immunsystemets normala funktion. Testa balansoljan, som består av högkvalitativ fiskolja från Island och olivolja med hög halt av polyfenoler från Spanien, samt D vitamin. Provsmak oljan som finns i tre olika smaker! Du kommer att ha möjlighet att göra en balanstest och även beställa dessa produkter vid intresse. Välkommen onsdag 10 februari mellan kl 17:30 till 19:00, Skeppargatan 41, Östermalm.
Vi bjuder på hälsoshake, balansolja, tilltugg samt diskussion kring ämnet.
ha en hälsosam helg så länge! 🙂