Skip to content
SELF DEVELOPMENT

Jobb & utbildnings mässa

20160526_120909
20160526_132222
20160526_125049
20160526_132110
20160526_133938
(Svenska)
Igår var jag på jobb och utbildningsmässa på SFI Söderort i Vårberg. Extra rolig för mig att komma tillbaka där efter så många år. Visste ni att jag läste svenska när jag kom till Sverige på SFI också? Jag kom till Sverige eftersom jag gifte mig med en svensk då…
Många saker har hänt sen dess… 🙂
Det var en dag fylld av massor med information för de som söker jobb eller studera vidare. Jag kom på eftermiddag för att presentera  mitt företag och vad jag gör samt rekrytera personal.
Min assistent Asif gjorde ett bra jobb att vara en hjälpande hand under eventet. Stora myndigheter CSN, Arbetsförmedlingen…och andra sociala företag var med på plats. Jag fick möjlighet att hitta intressanta sökande och olika företag som vill ha hjälp med mina tjänster.
Ibland allt funkar som det ska och igår var en sånt dag! Jag kommer gärna för nästa gång!
(Spanish)
Hola!. Ayer estuve en una mini feria donde hace ya bastantes años estuve estudiando sueco para los extranjeros que llegan a Suecia. Yo en su dia me vino porque me iba a casar con un sueco como de hecho hice…y muchas cosas han pasado desde entonces.
Me encanto esta mini feria a pesar de que la cantidad de visitantes no fue mucha. Eso si todas las empresas muy interesadas de saber a lo que me dedico e incluyo me llegaron a pedir una oferta. Estoy encantada la verdad!. Tambien estuvieron representadas instituciones suecas como la oficina de empleo o el CSN donde los estudiantes pueden gestionar su economía para los estudios. Es un honor estar al lado de todos ellos!
Tambien mi asistente, el pequeñito pero “maton” como digo yo ya que muestra bastante interés  y apoyo a pesar de su tamaño. Muchas gracias.
En breve fue uno de esos dias o momentos en que todo o casi funciona como debería porque la verdad me sentí fenomenal después del evento a decir verdad. Eso si espero repetir! Volveremos! 🙂
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *