SELF DEVELOPMENT

Lyxlägenhet vid havsutsikt annons

Hej
Det känns som jag har hittat min grej: Tapas, Heminredning och nu Hus i Spanien allt “to feel good” :). Kan ni se relationen? 🙂
Idag ha jag jobbat mycket med reklam och administration, bland annat sätta annonser på Blocket om hus i Spanien i samarbete med mäklare firma Medlandspanien från Costa Blanca Alicante. Nu är det bara ca 10 dagar kvar till info eventet https://www.facebook.com/events/470225913171094/ och ser fram emot att börja med alla förberedelserna. Cool!
Så idag ska jag också sätta annonsen på bloggen så ni kan titta direkt redan nu!
Idag det handlar om Lyxlägenhet med havsutsikt.
1329f
1329d
1329h
coci
köket med havsutsikt.
Sen någonting jag älskar för det mesta är badrum i många hus i Spanien. 🙂 Mycket fina. Normalt två eller mera även i mindre lägenhet…
bano
Förresten här kommer info om lägenheten:
Lyxlägenhet i Santa Pola med havsutsikt
Exklusivt bostadskomplex med lägenheter på mindre än 200 meter till stranden Playa Varadero i Santa Pola. Byggprojektet består av 20 rymliga lyxlägenheter med tre sovrum, två badrum, stora terrasser med havsutsikt och påkostade detaljer som golvvärme i hela bostaden och kanalansluten a/c. Du kan välja mellan olika modeller – bottenvåningslägenhet med stor terrass, lägenhet på första och andra våning eller fantastisk takvåning med egen takterrass. Även de gemensamma anläggningarna är lika exklusiva med simbassäng, gym, social club, lekplats och underjordiskt garagehus. Parkeringsplats ingår med alla lägenheterna och man kan även köpa till förråd.

Ok så om du undrar om någonting och vill gärna bli kontaktade av riktig mäklare från mäklare firma i Spanien, skicka gärna ett mejl till mig isabel.lopez@misslopez.se eller anmäl ditt intresse HÄR.
 
 
[mc4wp_form id=”24883″]