SELF DEVELOPMENT

Skulle du kunna tänka dig att köpa ett hus i Spanien för 52.000.000 SEK ?

Säkert de flesta av oss skulle ALDRIG ha råd att köpa ett sånt hus för denna pengar, eller hur? 🙂 🙂 🙂
Säkerligen finns folk som kan, men inte de flesta av oss. Hur som helst ibland tycker jag att det är bra att fantisera för en liten stund, även om det är bara för några sekunder, och sätta taket lite högre varje gång, och kämpa ännu lite hårdare (om det är du tycker om).
Det jag är säkert på är att ha en tidlig vision om våra mål hjälper oss samma som att få sin belöning efteråt. Så varför inte jobba hårt nu för att kunna njuta av livet till fullo som du förtjänar? Tänk vad rolig det skulle bli att vakna varje dag i ditt drömhus som du har råd med.
Försätt drömma…men än så länge kanske det går bra att leta efter en “lite” 🙂 billigare hus, eller hur? 🙂 🙂 🙂
Nu vet i alla fall att det finns hus att köpa för alla plånböcker i alla fall! 🙂

Nu när jag är redan här och berättar om hus här kommer Info om Lyxvilan.

Huset är byggt på en tomt på 2060 kvm och har en byggyta på 656 kvm fördelat på tre våningar. Det ligger i Costa Blanca/ Alicante, Spanien.

På suterrängvåningen på 278 kvm, ligger inomhuspoolen, bastun, dusch, gym, fritidsplats, två kompletta sviter och en andel reserverad för tjänstepersonal med sovrum, badrum och privat kök. Dessutom finns det ett garage med plats för tre bilar som har en hiss som går till alla våningar.

Bottenvåningen med 201 kvm byggyta plus terrasser, består av entré med en öppen planlösning, fullt utrustat kök, toalett, rymligt vardagsrum med stora fönster som skapar en öppen plats, som förbinder villan med landskapet och erbjuder fantastisk utsikt över Medelhavet och oändlighet poolen är 21 meter lång med strand effekt.
Slutligen, på första våningen kommer du att hitta det imponerande master sovrummet med privat badrum och två sovrum till med eget badrum. Var och en av dessa rum på fantastiska fönster där man kan njuta av den fantastiska utsikten.
* 1 EUR = 9.2928 SEK

DETALJER BOSTAD

  • Privat pool
  • Terrass
  • Veranda
  • Privat parkeringsplats
  • Första linje
  • Havsutsikt

Så vill du veta mera om ett drömhus du har råd med, vänligen kontakta mig, äntligen via mejlet isabel.lopez@misslopez.se eller här…