SELF DEVELOPMENT

Liberty bedcover/ överkast sydd med högsta kvalitet

Hej igen!
Jag håller på att jobba nästan själv med min blogg och webbshop utveckling…vad rolig!. Jag är inget expert men man lär sig om man vill 🙂
Nu vill jag passa på att visa en ny produkt som hoppas kommer jag snart att lägga på min webbshop inom heminredning www.misslopez.net. Det är den fina LIBERTY överkast. Väldigt populär fick jag veta enligt svensk smak också…med enkla linjer och mjuka färger. Det här överkast är omvändbar och går att tvätta i 30 grader maskin. Jag har testat själv!
Nu har jag bara en bild men finns i flera flera…
LIBERTY  i miljövänlig polyester sydd med högsta kvalitet direkt från fabriken Revert i Spanien. Alla av deras produkter är av högsta kvalitet och själv hemma använder jag deras överkast samt tyger. Kvaliteten syns över hela rummet!. En fin tyg kan göra så mycket med hela heminredning!
Jag har inte än lagt det än på www.misslopez.net men det går bra också att beställa per mejl till mig än så länge. Isabel.lopez@misslopez.se. Pris 1995 kr ink frakt direkt från Spanien. Den finns i blå, beige, off white…
När det gäller konsumtion har jag lärt mig att satsa på kvalitet. Bättre färre plagg både hemma eller i garderoben men bättre…Det lönar sig! Och jag menar inte att man ska gå eller namnet eller kända varumärke utan KVALITET!

Viva heminredning av högsta kvalitet till lagom priser!!! 🙂