LIFESTYLE

How to make stress your friend by Kelly McGonigal


Hej igen!. Blogging is sharing! 🙂
Mycket intressant YouTube video from TED. Det hĂ€r Ă€r nĂ„gonting vill jag kommentera eftersom alla “vet” hur dĂ„lig stress kan vara för hĂ€lsan…MEN enligt psykologen Kelly McGonical och hennes studier visar sig att stress i sig behöver inte alls vara dĂ„lig  utan det Ă€r vĂ„r tankesĂ€tt om stress som kan pĂ„verka stress och vĂ„ra relationer. Riktig inspirerande att lyssna pĂ„ henne och vet ni? Jag hĂ„ller med henne till 100 %.
Jag skulle kunna sĂ€ga att vi har sĂ„ mycket makt inom som kan pĂ„verka vĂ„rt liv…och allt börjar i vĂ„ra tankar.
SjÀlv upplever jag att jag har ibland mycket stress men nu inser att jag ser pÄ de hela med tacksamhet eftersom tack vare stress, har jag blivit en starkare person.
ItÂŽs upp to you to make it happen!. Viva den stressen vi vĂ€nder till positiv! 🙂