LIFESTYLE

Mix & Match for Home Styling

(Swedish)
Tillbaka i Sverige och idag skriver jag pĂ„ svenska… 🙂
Efter att jag har tittat pĂ„ hus i Spanien och har varit pĂ„ sĂ„ mĂ„nga visningar dĂ€r Alicante, inser jag hur viktig det Ă€r att trivas hemma oavsett var man har sitt hem och dĂ„ vill jag dela mer er mina tips om inredning, en stil jag Ă€lskar vĂ€ldigt mycket: Mix & Match, en blandning av stilar för att hitta ett personlig hem att trivas i…
Det hĂ€r Ă€r mina tips fast jag Ă€r inte en proffs eller nĂ„gonting men jag Ă€skar inredning Ă€ndĂ„…
Det handlar att blanda olika trender MEN Ă€ndĂ„ att behĂ„lla en röd trĂ„d hela vĂ€gen i rummet. Blanda inte mer Ă€n tvĂ„ stilar samtidigt annars kan det bli för mycket och tĂ€nk pĂ„ att hitta balansen. Att blanda stilar Ă€r inte sĂ„ lĂ€tt alla gĂ„nger men om man lyckas, har vi sĂ€kert fĂ„tt ett mycket mer personligt hem Ă€n om du “följer inredning katalogen”, “by the book”… 🙂
HÀr kommer nÄgra tips & bilder frÄn olika inredningshus mm
HÀr olika stilar i en garage. Den klassiska soffan Àndrar pÄ llt
Det blir mer balance med lite nytt och starka fĂ€rger…

Kontrasten blir bra, eller hur?
En kombination som kanske inte passar alla men lyckad ÀndÄ.
Kuddar kan verkligen göra skillnad…
Vad tycker ni om det hĂ€r…Det passar bra Ă€ndĂ„ eller hur?
Det hĂ€r kontrasten Ă€lskar jag ocksĂ„…
Viva att hitta balansen med mix & match!
Viva inredning to feel good!
Förresten kom ihĂ„g att jag Ă€r agent för möbeltyger frĂ„n Spanien. Kolla nĂ„gra kuddar pĂ„ min webbshop HÄR