LIFESTYLE

Semesterhus i Spanien?

(In Swedish)
(esta vez en sueco! :))
Hej mina vänner!
Här sitter jag hemma idag med en vrickning på foten och är tvungen att vila lite extra… 🙂
Jag hoppas att min fot blir bra till andra vecka i mars när jag ska åka till Alicante Spanien för att titta på hus i Spanien där…Vet ni att jag ska börja förmedla semesterhus i Spanien för de som kan vara intresserade att köpa hus där. Länge leva drömmen eller hur?. Så pass nära ändå Sverige, bara ca 3 timmar härifrån. Nice!
Dessutom nu är det bästa tiden att köpa eftersom hus i Spanien kommer att stiga ut i pris samt det finns alltid möjlighet att hyra ut bostaden medan man är inte där och tjäna lite extra pengar. Själv tycker jag att det är perfekt!
Det kommer att bli mycket bloggandet om det här på Miss Lopez men nu är jag mycket glad att presentera min nya Facebook gruppen Semesterhus i Spanien? och bjuder er alla att vara med. Jag ser fram emot att växa och visa en bra utbud av hus i Spanien av olika prisläge. Jag vill gärna skapa massor av events på min El Corazon coworking place på Skeppargatan 41 Östermalm etc…där jag kan ge mycket mer detaljerade information…men vi börjar med en steg i taget…kul!
Här är gruppen på Facebook Semesterhus i Spanien? så hoppas vi att vi blir många flera och här visar jag några bilder av några hus och lägenheter jag förmedlar i Spanien…

eller…

och det finns mycket mera…
så. “the question is:”
Vill du få mer information om att köpa semesterhus i Spanien?
1/Ja Tack
2/Senare
3/Inte nu
Ok vill du veta mera, kontakta mig gärna på mejlet isabel.lopez @ misslopez.se
Hasta pronto amigos/as!
This is Feelgood Womanhood & Humanhood