LIFESTYLE

Fermin, sastreria de toreros. Matadors skrädderi i Madrid

På väg till Fermin, bästa matadors skrädderi…
Råkade jag hitta i Puerta del Sol Madrid, några mariachi från Mexico
Det var så bra att träffa min farbror Antonio Lopez som är verksamhetsansvarig för Fermin (Lopez, som var min farbror också), världens bästa matador skrädderi. Det är faktisk mycket hantverk och många timmars jobb i varje plagg.
Kolla på bilderna..
Skräddarskydd matadorsjacka…inte färdig än. Fin eller hur?
Här kommer jag. Otrolig att få veta att många matadorer har egentligen en liten kropp. Det var inte så lätt för mig att få in mig i den… 🙂

Här kommer en Capote, matadorers plagg som ska vara på en internationell utställning…Varför inte i Sverige? Kanske…också. Tycker ni att det vore intressant att göra en utställning om matadorers plagg och allt deras hantverk?

En med Cervantes motiver
Rolig att höra från min farbror att han samarbetar med Dolce Gabbana, Jean Paul Gaultier mm och att de gör så många plagg till kändisar eller filmer…
Det finns en värld om själva konsten att göra en matadors dräkt, eller hur?
För konstens och design skull…Viva Fermin, (Lopez), Casa de toreros