LIFESTYLE

Tips for Christmas presents 1: Japanese Gift Wrapping


Hola amigos y amigos!
vilken stress idag för att hitta julpresenter till mina kära och nära!. Rolig men stressande samtidigt, eller hur?
idag var jag på Fältöversten galleria på Karlaplan Östermalm och som tur fick man på köpet sina presenter proffesionellt inslagna…riktig bra sak efterssom det som är rolig med alla julpresenter är presentationen, första intrycket.
I Spanien där jag kommer ifrån, är man van att expedit på vanliga affärer hjälper till allting att slå in presenter och man blir lite bortskämd faktist, fast jag själv tycker att det är väldigt roligt att göra det själv…Ändå den proff touchen syns bättre när det är en person som är van gör det, så det ser ut riktig lyxig…
apropå wrapping, japaner är otroligt duktiga på det. Rolig för dig som tycker om detaljer…
här har jag hittat en wrapping tip från Japan i Youtupe som jag tycker ni får inte missa…
så mycket bättre med roliga julpresenter, eller hur?
(fast det är insidan som räknas… 🙂