LIFESTYLE

The Nobel Prize in Economic Sciences 2015 lecture at Stockholm University Aula Magna

Det känns en ära dvs riktig bra att bo i en stad där på några minuter avstånd kan man åka och lyssna på Nobel pristagare. Idag innan Nobel festen åkte till min gamla universitet SU och lyssnade på årets ekonomi pristagare. Intressant!
jag är ingen ekonom men väldigt intressant att lyssna på denna studie. Det bästa tycker jag att ni läser på vad det står på bilderna för ni som vill veta vad han pratade om. Jag faktiskt läste juridik och sociologi en gång i tiden men nu förtiden känner att jag skulle kunna tänka mig att läsa mera ekonomi. Viktig i dagens samhälle tycker jag!
här kommer bilderna från Aula Magnan

Här jag innan. Är lite sjuk idag men jag kunde inte låta bli att åka till SU ändå
Intressant ämne, eller hur?
Mera sliden
Allt på engelska. Men ni säkert förstår…
Slutsats…
Intressant eller hur?
Kolla. Vad vacker Stockholm på Jul!
på väg till kontoret på Östermalm.
och det tionde, dags igen till Nobel festen. Congratulations Angus Deaton!