LIFESTYLE

Min Gamla butik Via Karla, nu Kaffet Lilla P

idag lämnade jag min tjänstebil hos Audi Östermalm ganska tidig så på vägen till kontoret i Skeppargatan, hade jag en liten frukost på min gamla damkläder butik Via Carla på Karlavägen 61, Stockholm, idag lilla P kaffe. Liten men väldigt mysig och med  mycket gott kaffe.
det är definitivt en speciell känsla att se igen gamla saker som hade stort betydelse en gång i tiden…nästan 16 år tillbaka eller mera sedan jag var entreprenör för första gången och butiksägare…då. Ibland det är bra att få perspektiv och livet fortsätter…
Men nu kolla på hur min gammal lokal ser ut idag. Lilla P….
Karlavägen 61 Stockholm
Liten och gooooo
när jag var där tänkte jag hur mycket saker som har hänt sedan dess och tyvärr kunde inte hjälpa att undra, vad skulle det bli av min lokal om jag hade kvar idag? 🙂
det var bara en tänke men Mycket mänsklig, eller hur?
in Spanish
hoy desayuno en un local que tuve hace casi mas de 16 años en Estocolmo y me trae muchos recuerdos. En especial porque en aquella época mis hijas eran pequeñas y empezaba a ser empresaria. Muchas cosas se me vienen a la mente, lo que paso, un robo por la noche, terminar y empezar de nuevo….
pero bueno me alegro de haber seguido adelante y hoy de haber tenido la oportunidad de haber tomado este delicioso desayuno.
la vida sigue…igual no pero sigue. 🙂
hasta la vista