Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bloggen utseende under arbete

Någonting som jag har insett senaste dagar är att jag är en serial entrepreneur och kan byta idé men aldrig ger upp i min entrepreneurskap. Men jag måste säga att jag älskar det! och det är så mycket som jag vill göra… 🙂
Nu är det dags att byta bloggen och blogg utseende så det kan hända att det kan se lite konstig…Vi får se. Fortfarande har jag inte sett en förändring…
Hoppas att det blir bra snart!
Kommer jag att kunna använda mig av den här bilden?
jinisofia3
Spanish/
Hola!
Ahora le llego el turno al blogg, al menos la parte de imagen. Tengo un practicante que me esta ayudando y espero que se puedan ver los frutos pronto. Mientras tanto puede pasar que el blogg se vea raro…o no se pueda ver. Bueno verdaderamente espero que todo salga bien pronto y podamos ver el nuevo blog juntos.
Hace unos meses me hice esat foto para el blog y ahora me pregunto si podre usarla en el nuevo blog…
Bueno, se verá!
Hasta la vista!

Lämna ett svar

Till startsidan