Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mediterranean diet

Hej!
Oktober månad, rosa månad!. Nu har det blivit en tradition att jobba tillsammans mot bröstcancer.
Idag fick jag ta reda i en tidning (fast jag visste redan 🙂 på att Medelhavs-diet kan hjälpa att förebygga bröstcancer (mycket frukt, grönsaker, lite mejeri produkter och mycket, mycket oliv olja…). Nu ska jag inte prata om data med om det är någonting som jag tror kan verkligen ha en bra effekt är oliv olja, typiskt spanskt produkt. 🙂

olive oil on wooden table
olive oil on wooden table

Och om man blandar i rätt mängd med fisk olja, resultaten kan bli väldigt bra. Här visar jag till er en olja som jag har börja att ta varje…Balance olja från Zinzino.
zinzino
Eftersom det är så bra grej för att hitta balansen i kroppen, nu min kompis Tone kommer att ha korta föreläsningar med lite mingel på mitt kontor, Skeppargatan 41 Stockholm innan Biodanza, klockan 5 om precis den här produkten.Vi börjar nästa vecka!!!
Mer information kommer snart men innan dess hoppas att vi ses på Gratis Prova på YOGA imorgon kl 10:30.
Vi ses!
Viva hitta balansen & feelgood !

Lämna ett svar

Till startsidan