Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nu kan du anmäla dig till Biodanza eventet på Facebook

Här kommer mitt nya event så passa på atr anmäla dig…här kommer länken.
Obs!!! Den 24 september kl 18.
https://www.facebook.com/events/1620455508207574/
Jag är så glad att börja med Biodanza på mina lokaler på Skeppargatan 41, Stockholm. Jag tror verkligen på att hitta välmående genom dansen och rörelse…ink yoga…men nu börjar vi med Biodanza. Jag vill säga att eftersson vi vet inte hur många som kommer till eventet, det blir mera av en informationsmöte om våra kommande Biodanza kurser med lite ptova på…och efter det lite mingel med en bra sangria att fyra. Det låter bra eller hur?.
Förresten visste ni att Biodanza kan vara mycket bra för dig som individ i grupp men inte bara det…Biodanza är bra för barn, familjer och för par…jag skulle kalla det lösningen till alla våra relationsproblem. Kom då den 24 och berättar vi mera! 🙂
Förresten här kommer resultaten av igårs fotografeting. Frukbar eller hur?
received_795695703872536
Här jag med Rosario, Biodnza instruktören. Jag är säkert att ni kommer att vara mycket nöjda med henne!
Kommande dagar kommer jag att uppdatera info med mera nyheter till er!
Viva Biodanza & feelgood
Viva Miss Lopez hälso & dans center!

Lämna ett svar

Till startsidan