LIFESTYLE

Givande affärsmöte även på sommaren

Back to the office med nya projekt!
När man tycker om det man gör allt blir mycket roligare…det här kan var en bra tips från mig till alla men speciellt till de som undrar vad de vill hålla på i arbetslivet…
Så varje gång jag laddar batterier, det bästa jag vet efter är att komma tillbaka till jobbet och idag var jag på kontoret i terrassen på Östermalm.
Ute på kontoret innan det började regna. Grejen är man jan jobba överallt, bara du kan fokusera.
Men innan dess på möte med flera medarbetare och sökande i projektet kom jag på snabbt vad jag håller på egentligen med några ord på tavlan. Idag hade jag väldigt intressanta möte med nya folk som följer också min blogg och det kändes mycket rolig. Det är så mycket vi ska göra med lokalen, hitta nya medarbetare, etc…
så bara ni vet, just nu håller vi på att göra om lokalen på Skeppargatan till kontorshotell och events lokal. Vi hyr ut rum också till skönhetsbehandlingar så det är faktiskt mycket att göra med inredning mm men spännande ska det bli, jag lovar! 🙂
Förresten, söker du nu efter en arbetsplats från mitten av augusti mellan 08 till 17 måndag till fredag, med wifi, print, eget skåp och riktig gott kaffe är det bara att kontakta mig på info@misslopez.se
Är du företag och letar efter lokal för dina events, det samma, kontakta mig bara!

Jag ser fram emot att dela mitt nytt äventyr med er.
Viva nya projekt & feelgood!
In Spanish!
Hola otra vez! Estoy otra vez con vosotros y esta vez desde Estocolmo donde el tiempo parece estar un poco “mareado” pero por mi parte bien ya que no me gusta el calor exagerado.
Bueno, os cuento, hoy he estado en la oficina de Östermalm donde he tenido varias reuniones de trabajo y tengo que decir que esto es algo que verdaderamente me da la vida ya que me encanta. Estuvo mi empleada Angeline asi como otras chicas que trabajan conmigo y hemos estado viendo las cosas que faltan para renovar el local. Desde luego es un projecto pero sin lugar a dudas muy interesante y por fin se siente como que voy a poder adaptar este maravilloso local para mi negocio sin impedimentos.
A parte de la entrevista de trabajo con una chica que quiere trabajar como vendedora de nuestros productos decoracion, tuve una entrevista con una persona de Uruguay que me sigue en el blogg y su perfil me ha parecido muy interesante. No os quiero contar mas hasta que sepa mas lo que va a pasar pero me siento muy esperanzada para este nuevo projecto.
Antes de nada tambien informaros que estamos con la renovacion del local para poder adaptarlo a eventos y alquilar mesas de trabajo y espacios para personas que se quieran dedicar al tema de la belleza. Os informare mas de ello en otro blogg.
Bueno, chicos y chicas. Hasta Pronto!