LIFESTYLE

Crazy in design & decoration. Idag invigning av Malmstens i Kungsträdgården

Invigning…idag lördag Malmstens design i Kungsträdgården. Det blir utställningen i SO Stockholm fram den första juni. En utställning med bredd, djup och höjd!. Examensarbeten och gesällarbeten som bjuder på kloka analyser och väl genomförda projekt inom design, hantverk och konservering. För att se alla arbeten, spana in utställningskatalogen www.malmstens2015.se Vill du köpa leksaker och miniatyr möbler online? Miniatyrer & dockskåp – Allt inom miniatyrer & fakefood prydnader

Inspiration från Valparaiso…jag fastnade på den här möbler med alla sina färger. Det visar sig att designen är från Chile och verket är en inspiration av Valparaiso, en vad jag vet en riktig fin ställe i Chile med hus målad i många olika färger. Perfekt till vardagsrummet, eller hur? 🙂 Leksaker och miniatyr godis och bakelser.
Där du kan spara dina hemligheter…med massor med små lådor Leksaker som är som inredning
Kolla hur!!. Det öppnar sig av sig själv. Det här kallas genomtänkt teknisk, eller hur? Köpa prydnader online
Stol perfekt för tapicering

Och den Här kan du verkligen köpa alla leksaker online
Och den Du kan även köpa miniatyr bakverk och tårtor online hos oss

Och den
Tänk på hur bra mina tyger skulle kunna användas för tapisering av dessa möbler. Vet ni att snart min webbshop med heminredning kommer att vara klart?. Jag ser fram emot med min nya webbshoppen och nu håller jag att lära mig om inredning så jag kan bjuda på massa nyttiga tips.
Jag verkligen älskar design och allt som har med konst och design att göra. Ibland känns det jag skulle vilja starta på nytt mina studier och satsa på konst…men man lära sig själv ändå och köra, eller hur?
Viva heminredning!!!!
Snart kommer Miss Lopez inredningstips!

In Spanish
Hola!
Hot estuve de Parada en la inaguracion de una exposicion de diseño y dekoration de Malmstens en SO Stockholm en Kungsträdgården.
La organiza la universidad para presentar la tesis de los estudiantes y me pareció muy interesante.nalli también había un chileño que había creado un mueble inspirado en las casas de las montañas de Valparaíso en Chile. Interesante, verdad?
Tengo que decir que me encanta todo lo que tiene que ver con el arte y la decoración y pienso que me voy a poner las pilas y aprender mas de la materia para poderos dar consejos de decoracion. Mas ahora que la tienda Online va a estar funcionando, esperemos como Dios manda!
Mientras tanto os deseo que paséis un buen fin de semana!
Hasta la vista amigos y amigas!