LIFESTYLE

Spanska psykologen från Barcelone, Rafael Santandreu

God start på lördag!
Jag har varit framför min dator och teve flera timmar nu och lyssnat på en mycket bra och rolig psykolog från Barcelona, Rafael Santandreu. “Me mola” Kul! På spanska 🙂
Grejen är…bara att jag har lyssnat på hans video mår jag mycket bättre på en gång och antar ni kommer att göra det också.
Jag har fått tips om några youtubevideo som ger oss råd om hur ska vi verkligen må bra på den emotionella planen…
Efter att jag har lyssnat på de tycker jag att de är verkligen värd att titta och jag rekommenderar dem värm. Rafael Santandreu språk är väldigt lätt, så alla förstår. Han är en kognitiv psykolog och därför väldigt rationell och logisk.
En bra tip från den här psykologen som dessutom är mycket rolig att lyssna på, är att den enda vi behöver på riktig för att vara lycklig är att ha någonting att äta och bara med det, så länge vi Är inte hungriga… 🙂 kan vi hitta balans i vardagen. Som han säger vi ställer för stora krav på oss själva. Det behövs väldigt lite för att kunna vara lyckliga. Makten i att må bra finns inom oss!
Jag kommer att dela mera några video eftersom de är så bra (om du förstår vad han säger på spanska) 🙂
Den här är från ett seminarium på ett universitet i Spanien.
This is Feelgood Womanhood för alla!!!
En av hans video på Youtube