LIFESTYLE

Barcelona Bridal week med Irina Shayk


Visste ni att en gång i tiden sålde jag bröllopsklänningar på Östermalm i Stockholm?. Det var länge sedan och mina klänningar kom från Spanien…
Nu vill jag dela det här video för bara några dagar sedan från Barcelona Bridal week. Bröllopsklänningar är från Spanska modehus Pronovias och denna gång tycker jag att de är verkligen som en dröm för mig. Jag tycker bättre om figurnära klänningar…Verkligen fina och lite annorlunda. I like it! 🙂
Sen modellen Irina Shayk, ex från Ronaldo från Real Madrid som nu är tillsammans med Hollywood tjärna Bradley Cooper.Well done Irina! I like it too!
Hoppas att ni tycker om bröllopsklänningar också, fast jag tycker det går att använda dem i andra tillfälle eller hur?
Viva fina klänningar för att leva drömmen & feelgood!
This is Feelgood Womanhood
Sabiais que he tenido una tienda de novias hace mucho tiempo en Estocolmo? Eso hace ya bastante y por eso me fijo bastante en los trajes de novia cuando me gustan y estos me han encantado. De Pronovias.
Disfruta del video!